Netlisans topbar reklamı
 Windows 11 Telefonla Etkinleştirme
09 Ocak 2023 Pazartesi 19:25

Windows 11 Telefonla Etkinleştirme

ETKİNLEŞTİRME SAYFASINDA SADECE  TELEFON  AKTİVASYONU İLE AKTİF EDİLEBİLİR ! ! ! 
ÜRÜN ANAHTARI GİRİN BÖLÜMÜNE GİRİLDİĞİNDE KOD  BAŞKA BİLGİSAYARDA KULLANILIYOR HATASI ALIRSINIZ ! ! !


Etkinleştirme, Windows kopyanızın orijinal olduğunu ve Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları’nın izin verdiği sayıdan daha fazla cihazda kullanılmadığını doğrulamaya yardımcı olur. Ürününüzü etkinleştirmek için kullanabileceğiniz üç yöntem vardır: İnternet üzerinden çevrimiçi, telefonla otomatik sistemlerimizi kullanarak ve canlı destek danışmanıyla.

Çevrimiçi: Etkinleştirme işlemine başladığınızda, Windows çevrimiçi etkinleştirme için İnternet bağlantınızı kullanmaya çalışır. Çevrimiçi etkinleştirme sorunları yaşıyorsanız veya İnternet bağlantınız yoksa telefonla etkinleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden denemek için aşağıdaki İnternet Bağlantısı kullanarak etkinleştirme yöntemini izleyin.

Otomatik Sistem ve Canlı Destek Danışmanı: Etkinleştirme desteğinin telefon numarasını almak için aşağıdaki “Telefonla etkinleştirme” yöntemini kullanın. Cihazınızı telefonla etkinleştirme seçeneğiniz olacaktır. Lütfen bu yöntemi kullanarak etkinleştirmeyi deneyin; etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlayamazsanız bölgenizin ve ülkenizin Microsoft desteğine bağlanırsınız.

 

Windows 11’i etkinleştirme

Windows 11'i İnternet bağlantısı kullanarak etkinleştirmek için:

İnternet’e bağlandığınızda Windows 11 otomatik olarak etkinleştirileceğinden, Başlat  > Ayarlar  > Sistem  > Etkinleştirme öğesini seçip Windows’un altına bakarak etkinleştirme durumunuzu onaylayabilirsiniz.

Çevrimiçi etkinleştirme başarısız olursa, önce Windows’u Etkinleştirme başlığı altındaki etkinleştirme sorunlarını giderme işlemini deneyin.

Windows 11'i telefonla etkinleştirmek için:

  1. Başlat ​ ​> Ayarlar  > Sistem  > Etkinleştirme'yi seçin.

  2. Windows’u Şimdi Etkinleştir bölümünde Telefonla Etkinleştir’i seçin.